toevoegen bouwjezwembad
home zwembad bouwen bouwverslag beekman eindelijk vooruitgang!
Fout
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 235
Beoordeel dit artikel
(3 stemmen)
eindelijk vooruitgang! 5.0 uit 5 gebaseerd op 3 stemmen.

Na het debakel grondwater en toch een persoon met halve kennis van het geheel heb ik de wintermaanden gebruikt voor een nieuw plan van aanpak.

De folie die er ingelast was was zo slordig gedaan dat het me gelijk al een doorn in het oog was.

Ook het probleem grondwater moest dit keer goed aangepakt worden want er zat z,n beetje 8 m3 water onder de folie doordat grondwater door de kim van het bad naar binnen was gedrongen.

Dit was te voorkomen geweest als

de folie sneller was aangebracht en ik het bad sneller had kunnen vullen zodat er een grotere binnendruk dan buiten druk van water was geweest.

DSC00101Helaas is dit allemaal achteraf gepraat en bracht dit extra wat zeg ik veel extra kosten met zich mee.

Aangezien ik zelf niet de handigheid heb om folie te lassen heb ik 2 bedrijven een offerte laten maken.

Om niet alleen de troep van een ander op te laten ruimen mochten ze gelijk voor de levering en plaatsing van de rest materialen een offerte maken.

Mijn keuze is gemaakt en het bedrijf Bos zwembaden uit Twello heeft van mij de opdracht gekregen en om dit keer geen enkel risico meer te nemen heeft me zwager er een tent overheen gezet en heb ik toch maar bronbemaling geplaatst omdat we weer onderin het zwembad moesten beginnen.

Ze hebben me tussen hun druke planning ingepland waar ik erg blij mee ben zodat ik eind april de boel echt helemaal af heb zo ook de werkzaamheden die ik voor me eigen rekening neem zoals randsteen plaatsen en de tuin opnieuw rond het zwembad aanleggen en wat timmerwerk in de technische ruimte.

Hoe het verder verloopt zal ik spoedig weer d.m.v een stukje mededelen.

DSC00107DSC00112

Laatst gewijzigd op: zaterdag 05 november 2011 21:09
Login to post comments